Kemikaliefri Taktvätt

Tycker Ni att Ert tak ser gammalt och slitet ut, då kan det vara dags för en taktvätt. Genom att utföra en taktvätt ser Ni till att taket återfår sin glans och färg. När Ni misstänker att Ert tak har mossa, alger, lav, mögel och andra typer av påväxt kan det vara dags att se över alternativ för att åtgärda detta problem. Att hålla taket rent ökar takets livslängd och även värdet på huset.

Vid våra taktvättar använder vi DIRO FS, ett flexibelt filtersystem som producerar ultrarent vatten för hållbar taktvätt. Vattnet från kranen omvandlas till ett avjoniserat och ultrarent vatten, som gör tvätten och ytorna rena helt utan städmedel och tvättmedel. 

"Vårt filtersystem är ett konkret exempel på hur nya tekniska lösningar kan bidra till att nå uppsatta miljömål. Med DIRO FS kan vi städa och tvätta utan kemikalier, med bara rent vatten. Vårt filtersystem är anpassat för alla behov och typer av fastigheter".

– Vi ser ett växande intresse för hållbar takvård, det blir fler och fler som vill reducera sina utsläpp av både koldioxid och av kemikalier i avloppet, istället för att i efterhand kompensera för dem. Fördelen med Filtersystemet DIRO är att vi dessutom reducerar energi- och driftskostnader samt hälso- och allergibesvär för vår personal och boende i fastigheten.

Pris från: 5995kr. 

taktvätt